Скандал в шоубизнеса на Ю. Корея.Един от най-известните певци склонявал към проституция

0
37

Скандал разтърси южнокорейската музикална индустрия. Един от най-популярните изпълнители – Сеунгри, е обвинен в склоняване към проституция. Полицията разпитва още един певец по подозрение в изнасилване.

През 2006 година на музикалната сцена в Южна Корея се появява музикалният феномен – групата „Биг Бенг“. За отрицателно време бой бандата, съставена от петима млади и талантливи изпълнители, се изкачва на върха на музикалните класации, предаде Bulgaria ON AIR.

Момчетата са определяни за кралете на к-попа. А музиката им беше причината светът да обърне поглед към непознатия до тогава жанр. Въпреки славата, феновете и парите – групата не е защитена от провал.

Преди месец бандата беше разтърсена от жесток скандал. Един от членовете ѝ – Ли Сеун-Хюн, известен със сценичното име Сеунгри, се оттегли след обвинения, в склоняване към проституция, пласиране на дрога и проява на агресия срещу жени.

Всичко това се случвало в нощен клуб, който Сеунгри управлявал.

Сеунгри е свързан и с още по-ужасяващи престъпления. Според полицията той и друга знаменитост – певецът и телевизионна звезда Джунг Джун-Юн, са членове на едни и същи групи в интернет за споделяне и коментиране на видеозаписи.

Там двамата се шегували как дрогират и изнасилват свои партньорки. За престъплението свидетелства и признание на друг известен южнокорейски изпълнител – Йон Джун-Хюн.

В Instagram той се извини, че е гледал видеозапис на Джунг и е писал непристойни коментари. Сеунгри, разбира се, отрича всички обвинения. Той заяви, че ще докаже своята невинност и докато не го направи няма да се върне на сцената.

Скандалът обаче е толкова грандиозен, че по всичко личи – полицията в Южна Корея е твърдо решена да разобличи гнилите ябълки на шоубизнеса.

dnes.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here