Снощи около 23.40 ч. в УМБАЛ – Бургас с наранявания в областта на главата постъпил 20-годишен постоянно пребиваващ в България руски гражданин, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Установено е, че около 21.00 ч. след конфликт с 20-годишен постоянно пребиваващ молдовски гражданин, възникнал на ул. „Копривщица“ в района срещу бл. 81, последният прострелял руснака с газов пистолет в областта на лицето. След това му нанесъл удар с юмрук в лявата част на главата. От удара 20-годишният руснак паднал на земята, при което главата му се ударила тротоара.

Настанен е за лечение в отделение „Неврохирургия“ при УМБАЛ – Бургас, с комоцио и съмнение за фрактура на черепа, без опасност за живота. Местонахождението на молдовския гражданин е в процес на установяване.

От проведените до момента полицейски действия е констатирано, че причина за конфликта са неизяснени междуличностни взаимоотношения по повод обща позната, като в социалната мрежа между двамата чужденци е постигната договореност относно мястото на срещата им в к-с „Лазур“.

По случая е образувано досъдебно производство.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви