Англичанин надмина  ТВ героя на Тодор Колев от „Опасен чар“, който мамеше и обираше хора из цялата страна. Той дори се оказа и по-дързък от „българския си колега“ по отношение на методите. Извършител е на множество въоръжени грабежи. Англичанинът се представял с 53 различни самоличности.

Той бе задържан в Бургас при проведена специализирана полицейска операция от служители на група „Издирване“ към отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас.

Сигнал за местонахождението на обявения за международно издирване с издадена европейска заповед за арест от властите в Кралство Великобритания 41 годишен английски гражданин постъпил около 11.45 ч. на 11.03. чрез дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ / ДМОС/. Полицейските служители локализирали мъжа за по-малко от час и в резултат на съвместните действия със служители на ДМОС го задържали около 13.00 ч. в близост до Гимназията за изучаване на чужди езици „Васил Левски“ в к-с „Лазур“.

Англичанинът е приведен в ареста на ОДМВР – Бургас, като предстои процедура по екстрадиране и предаването му на британските власти.

По случая са уведомени дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ и Бургаска окръжна прокуратура.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви