Ким Кардашян не разочарова и този път, като събра очите на минувачи, пременена в прозрачен костюм в леопардов принт. Хубавицата не остави нищо на въображението със стайлинга си, който бе от материя на чорапогащник и я покриваше до врата.

„Костюмът“ ѝ бе в животински принт и предполагаше липса на бельо. Гърдите и интимните ѝ части бяха покрити с по-плътна материя. За да не измръзне, Кардашян все пак си бе взела палто и шапка.

38-годишната звезда за втори път посещава града след обира, който преживя през 2016 г. Тогава трима маскирани мъже нахлуха в дома ѝ и я заплашиха с пистолет в главата, като си тръгнаха с бижута за над 10 млн. евро. Брюнетката бе в пълен шок и веднага събра децата си и се прибра в САЩ.

Тя се осмели да посети френската столица едва миналата година през юни, когато бе ВИП-гост на Седмицата на модата в Париж.

„Имам толкова много специални спомени в Париж. Надявам се това пътуване да се запълни със още специални спомени, за да си припомня магическите неща, които накараха мен и Кание да се влюбим в града преди време“, коментира в собственото си риалити шоу тогава Ким.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви