1. Не си достатъчно облечена

Навън е зима, а ти си с тънко яке и ефирна рокля? Качваш се на високи токчета и излизаш на леда? Е, ако веднага се качиш в колата и след това отидете на ресторант или на кино, е по-поносимо. Но все пак ще изглеждаш нелепо в неговите очи.

2. Избрала си строг костюм

С такава визия веднага ще убиеш цялата романтика. Той ще види мъжките качества у теб, а ти няма да можеш напълно да се отпуснеш, ще се чувстваш като на работа или като на интервю за работа. Мъжете са ясни: искат топлина, мекора, женственост и красиви извивки, а не строга и суха визия.

3. Обличаш карго панталони

Да, модерни са и са изключително удобни! Но мъжете ги намират за асексуални и НЕженствени. Те скъсяват краката, добавят допълнително обем и правят фигурата безформена.

4. Носиш UGG-сове и цветен клин

Класически или украсени с камъчета, кристали, бродерия, плюшени или ярки, с тези екстравагантни и сладки (според теб) ботуши ще изглеждаш като човек с абсолютно лош вкус. Според мъжкото мнение, твоите крехки и изящни крака стават безформени, визуално се разширяват глезените и краката.UGG-совете нямат място на първа среща с мъж.

5. Носиш леопардово кожено палто

Ще кажеш, че леопардовият принт е топ тренд и дори самата Грейс Кели го е носила. Ние също го обоважаме, но не и за първа среща.През зимата със сигурност искаме а добавим цвят към визията си, но агресивните животински шарки със сигурност няма да бъдат оценени от мъж.

cosmopolitan.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви