Хората, които са се родили през третия месец от годината са покровителствани от един от най-почитаните богове на славяните – бог Род, който е смятан за създател на Вселената, първоосновата на всичко.

Родените през месец Март са изключително сензитивни и съпричастни към случващото се около тях. Същевременно са много силни, дейни и уверени личности. Добре известният принцип “Ако искаш да промениш нещо – първо промени себе си”, те прилагат на практика като никой друг. Ако например се окаже сам, такъв човек няма да се самосъжалява, а сам ще си докаже, че само така му се струва и същевременно ще предприеме някакви действия за промяна на ситуацията.

Тъй като са много възприемчиви, тези хора се ръководят повече от интуицията, отколкото от ума си. Сред останалите знаци именно те се привързват най-лесно и са най-предани в отношенията си с другите.

Родени през месец Март са изключително интересни и много интелигенти хора, които привидно имат много благ характер и са отстъпчиви. В действителност обаче те също имат тъмна страна и също като месеца, в който са се родили, могат да се преобърнат на 180 градуса, ако бъдат предизвикани.

Бог Род предопределя доминиращото в личността на тези хора, а именно тяхната мъдрост и вроден усет към човешката психология. Психологията на несъзнаваното също е нещо, което познават и владеят до съвършенство, тъй като могат да прочетат тайните мотиви на човешките действия без особени усилия.

Родени в този период от година, когато всички се събужда за нов живот, не неизменно са много активни хора. Що се отнася до тяхната сексуалност, то може да кажем, че тя е не просто ярко изразена, а по-скоро стихийна. Те са невероятно страстни любовници, а когато си набележат цел, почти винаги я постигат, тъй като съпротивата с техния чар е почти невъзможна задача.

Мартенските деца жънат успехи не само в любовта, но и във всички останали сфери на живота. Това е възможно, тъй като чрез тях бог Род се опитва да насочва и останалите хора.

Славяните са вярвали, че той разбира и обича всички хора, не презира никого и, потъвайки в тъмнината на ада, извежда от там изгубените души, за да им покаже пътя към светлината на истината.

Ето защо покровителстваните от него хора имат възможността да жънат успехи и да разпространяват неговия завет, макар и често несъзнателно.

Родените през март се смятат за най-загадъчните хора в славянския зодиак. Животът им изглежда тайнствен и много неясен за околните, но в действителност е пъстър и изпълнен с най-различни преживявания, които ги обогатяват и им дават стимул да продължават се развиват.

rozali.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви