гривна

Постоянно ви се случват лоши неща? Разделили сте се с приятеля си, а още го обичате? Уволнили са ви от работа? Парите все не ви достигат? Тъжни сте? Често изпадате в депресии? Ако тези състояния са ви познати, със сигурност е време да промените живота си. А първата крачка към промяната е да промените мисленето си. Ето как да превърнете негативното мислене в позитивно само за 21 дена.

Ако 21 дни издържите без да клюкарите, мрънкате и критикувате, животът ви рязко ще се подобри към по-добро. В това ни уверява свещеникът Уил Боуен, който за целта предлага специална лилава гривна с надпис „Свят без оплаквания“. Идеята е всеки, който я сложи, да приеме предизвикателството 21 дни да не мърмори, злослови и стене без причина.

Защо трябва да е лилава?

Лилавото е цветът на духа. А за тази промяна със сигурност ще имате нужда от силен дух. Лилавият цвят стимулира мозъка и намалява общата тревожност.

Сложете лилавата гривна и си обещайте:

Няма да се оплаквам!
Няма да критикувам!
Няма да бъда зъл и саркастичен!
Няма да мисля негативно!
Няма да мърморя!
Няма да разпространявам сплетни и клюки!

Според божия служител успеваемостта на теста е гаранция за енергийно прочистване и духовна трансформация, а това ще доведе до рязко подобряване на жизнения ни статус. Първоначално гривната се слага на едната ръка, а след 21 дни се премества на другата. Ако се изкушите да направите един от трите гряха пък, отивате на поправителен и всичко започва отначало. Според свещеникът тестът работи и с обикновен ластик, стига да имате желание да се включите в своеобразния експеримент.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви