Мисис Бургас

За трета поредна година организаторите на „Мисис Бургас“ избират за бляскава сцена на престижния конкурс Гранд Хотел и СПА Приморец. Събитието, на което ще бъде избрана най-красивата омъжена дама ще започне от 19:30 часа на 22 март.

Всички дами от Бургас, които се радват на щастлив семеен живот и успешна кариера, могат да заявят участие в конкурса.

За целта, трябва да изпратят на имейл mrsburgas@gmail.com или на официалната страница на „Мисис Бургас“ във фейсбук следната информация: три имена, възраст, височина, снимки в цял ръст и портретна, телефон за връзка, кратка информация за себе си. Записванията са отворени до края на февруари месец.

По традиция, конкурсът подкрепя благородна кауза.

Тази година организаторите застават в подкрепа на децата от Танцова формация „Петлите“ и техния спектакъл „Легендата“. Постановката ще бъде показана на 12 март в Държавна Опера – Бургас. Събитието ще уважат всички участнички в конкурса „Мисис Бургас“ 2019. Инициативата цели събиране на средства, които да обезпечат участието на „Петлите“ на предстоящ международен танцов фестивал, който ще се състои през юни в Италия.

Лице на тазгодишната кампания на „Мисис Бургас“ е победителката от 2018-та: прекрасната Вержиния Иванова.

Жури на конкурса са познати личности от родния хайлайф и известни български общественици. Сред тях е дерматологът от център „Мирабел“ д-р Мирослав Драголов. Водеща на престижния форум ще бъде Натали Аведисян, позната от телевизионния екран. Организаторите обещават елегантен, весел и бляскав празник, на който красотата ще дефилира в цялата си прелест, в изисканата обстановка на единствения 5-звезден бургаски Гранд.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви