По-големи гърди с до 3 размера – мисията е възможна!

0
98

Може ли гърдите да се увеличат с до 3 размера? Да и още как! Освен чрез поставянето на силикон, това става и по естествен начин. Много жени знаят как, особено британките.

Според национално проучване във Великобритания, цитирано от Daily Mail, за последното десетилетие дамите на Острова са успели да променят размера на сутиена си с до три нагоре.

Оказва се, че британките имат доста пищни бюстове, защото чашките на сутиените, които най-често си купуват, са с размер 36DD.

През 2008 г. най-търсените са били сутиените с размер 34B.

Уви, причината за по-големия бюст на жените е, че те са се хранили нездравословно и така са допуснали затлъстяване в различни части по тялото.

„Жените трупат килограми, а с това се увеличават размерите на дрехите им. Същото важи и за сутиените. Понастоящем наднормено тегло се наблюдава при 60 процента от британските жени, като средният размер на дрехите им е XXL“, коментира ръководителят на Националния форум за борба със затлъстяването Там Фрай.

Хиляди жени по цял свят със сигурност са уголемили гърдите си поради тази причина. Има много диети и режими, които им помагат да влязат във форма, но с отслабването гърдите се смаляват. Така представителките на нежния пол са изправени пред същински парадокс – да са пълнички и с хубав бюст или с нормално телосложение, но с по-малки гърди.

Все пак съществуват и други начини за естествено уголемяване на гърдите. Има някои храни, които се препоръчват за тази цел – млечни продукти като прясно и кисело мляко, зеленолистните зеленчуци, яйца, череши, ягоди, боровинки, както и различни ядки.

tialoto.bg

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here