Влаковете се движат със закъснениее
Влаковете се движат със закъснение

От 18-и февруари до 31-и март ще бъдат въведени временни промени в движението на някои влакове, които преминават по маршрута между гарите Твърдица и Шивачево. Причините за временното изменение в графика на тези влакове са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” ще извършва в посочения участък.

За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на националния железопътен превозвач ще бъдат осигурени автобуси за пет влака в следните жп участъци:

• В района между гарите Сливен и Тулово за сутрешните бързи влакове № 3621 (София-Бургас) и № 3622 (Бургас-София);
• В района между гарите Сливен и Гурково за сутрешните пътнически влакове № 30140 (Бургас-Карлово) и № 30131 (Карлово-Зимница)
• В района между гарите Твърдица и Сливен за обедния пътнически влак № 30133 (Карлово-Карнобат).

Поради извършваните ремонтни дейности нощният бърз влак № 3637 от София за Варна, който заминава в 23:05 ч., ще тръгва с 20 минути по-рано, т.е. в 22:45 ч., а нощният бърз влак № 3636 от Варна за София, ще пристига с 10 минути по-късно, т.е. в 06:14 ч.

Подробна информация за промените в разписанието на влаковете клиентите на „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД могат да получат от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари, от електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ” ЕАД (www.bdz.bg) или на националния информационен телефон 0700 10 200.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

9 − 1 =