В края на миналата година „Бургас играе Баскетбол“ даде успешно начало на програмата „Активни и здрави“ на Община Бургас, която е координирана от Гергана Брънзова.

Организацията продължава с интерактивното събитие „Бургас играе волейбол“, чиято дата на провеждане е 24 февруари, неделя. Мястото е зала „Младост“ в комплекс „Славейков“, а началото ще бъде дадено в 14.00 часа.

Целта на новата мащабна инициатива е да популяризира различните спортове, да амбицира повече млади хора да бъдат активни, както и техните родители, да повиши интереса към училищния спорт и да приобщи всички клубове в обща платформа.

Участници в спортния празник „Бургас играе волейбол“ на 24 февруари могат да бъдат всички на възраст над 6 г. – деца, ученици, родители.

Организации в същия формат ще има и занапред, като идеята е да се включат различни спортове.

Добре дошли са всички, които желаят да се забавляват активно!.

Елате със семейството си! Нека бъдем активни здрави!

Заявете участие тук

Потвърдилите участие ще имат възможност да се включат в демонстративните и забавни мачове, в които всеки е победител, защото споделя радостта и емоцията към играта.

Програмата включва възможност всички присъстващи да се запознаят отблизо с основните елементи на волейбола, водени от специалисти и състезатели по волейбол, забавни интерактивни игри и награди.

В спортния празник ще участват всички волейболни клубове.

Първите 100 заявили участие получават волейболна топка. За всички присъстващи също ще има изненади!

Има и формуляр за записване на доброволци, които да участват в организацията на това и на следващи събития

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви