Брад Пит се извини на Анистън

0
63

Не, няма да започваме със спекулациите за нова връзка между бившите съпрузи Брад Пит и Дженифър Анистън, въпреки че в момента и двамата са без официални партньори до себе си. И двамата са в процес на развод – той с Анджелина Джоли, тя с Джъстин Теру, и двамата са на кръстопът в живота си. Може би това бе причината Анистън да покани на партито за 50-ия си рожден ден своя бивш съпруг Брад Пит, за когото бе омъжена преди той да я изостави заради Джоли. Явно имат общи проблеми и сходни емоционални драми, през които преминават. Едва ли ще се преоткрият като съпрузи, но явно най-накрая ще станат приятели.

Според близки до двамата на въпросното парти за рождения й ден Брад Пит най-накрая се е извинил за начина, по който са се разделили.

Тогава медиите гръмнаха с новината, че й е изневерявал с Джоли по време на снимките на „Мистър и Мисис Смит“, което впоследствие се оказа самата истина. Последва развод, той откри любовта в лицето на Анджелина, тя дълго време страда. Всичко това се случи преди повече от десетилетие, но явно чак сега двамата успяха да изгладят всички онези емоционални неравности.

eva.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here