ПП „Средна европейска класа“ подкрепи Валери Симеонов за водач на листата за евроизборите на „Обединени Патриоти”. Това става само няколко дни, след като бургаската структура на НФСБ също номинира Симеонов за водач.

На брифинг днес председателят на СЕК Георги Манев заяви, че сред причините да подкрепят Симеонов е, защото той с постъпките си се доказал като човек с характер и отстоявал позициите си

Той е проевропеец и е доказал, че изпълнява задачите си. Готов е да се изправи и срещу свои, за да отстоява каузите си„, каза още Манев, като поясни, че коалицията на Патриотите е стабилна, защото се работи по една програма.

„Евроизборите стават все по-важни за България. От тях зависи какво законодателство България ще съгласува с ЕС. Именно за това в Брюксел трябва да отидат хора, които са готови да отстояват българските интереси. Вярно е, че г-н Симеонов е чепат като характер, но винаги за важните български каузи той работи за родината“, каза общинският съветник Константин Бачийски.

Манев пък сподели от своя страна, че по всяка вероятност от СЕК ще имат и свои представители в листата на Патриотите за евроизборите. Техните имена обаче все още не били ясни

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви