Hulu представиха първия трейлър на сериала, на който залагат големи надежди. Все пак „Параграф 22“ е екранизация по култовия роман на Джоузеф Хелър, чийто режисьор и изпълнителен продуцент е самият Джордж Клуни. Той изпълнява и една от поддържащите роли в сериала.

По начало Клуни трябваше да е в една от главните роли, но я преотстъпи на Кайл Чандлър, за да има възможност да се фокусира повече върху работата си като режисьор. Младата звезда от сериала „Момичета“ Кристофър Абът е в главната роля на Йосариан, бомбардировач от американските военовъздушни сили по време на Втората световна война. Той е бесен не само на враговете от противниковия лагер, които непрестанно се опитват да го убият, но и на собствените си командири, които са не по-малко безмилостни.

Трейлърът навява асоциации към стила на братя Коен, с които Клуни снима няколко филма, включително доста подценения „Изгори след прочитане“. Някои кадри доста напомнят този филм, а във визуално отношение всичко изглежда поразително, благодарение на немския оператор Мартин Рух, с когото Клуни работи по своя филм „Американецът“.

Последният режисьорски опит на прочутата звезда „Райско кътче в ада“ не пожъна голям успех, но в този сериал всичко изглежда перфектно. Клуни е режисьор на два от епизодите, неговият партньор и режисьор Грант Хеслов („Мъжете, които се взират в кози“) е режисьор на още два епизода, а други два епизода са режисирани от Елън Кюрас („Озарк“).

Сред останалите звезди в новия сериал са Хю Лори, Джанкарло Джанини, Рафи Гаврон, Греъм Патрин Мартин, Кевин Дж. О‘Конър и Луис Пулман. Премиерата му предстои на 17 май.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви