Иматели ли линията на ангела пазител

Линията на ангела пазител върху ръката се смята за много добър знак. В хиромантията тя означава защита на висшите сили. И по-точно – особено покровителство на вашия ангел пазител.

Различни са имената на тази линия – линия-сестра и линия на Марс. За съжаление, не всички я имат.

Ако я откриете върху ръката си, помнете, че сте късметлия. И се радвайте, че вашият ангел ви пази от нещастия и беди.

Линията на ангела пазител се нарича още втора линия на живота.

И не защото се намира редом с нея, а защото тя означава спасение, защита и силна подкрепа.

Ако тя върви паралелно с линията на живота почти през цялата длан, това означава, че човекът се намира под защита през целия си живот.

Случва се тази линия да съпровожда определен малък участък от линията на живота, който изглежда много слаб и дори накъсан. Разривът на линията на живота означава бедствия, болести, нещастия и опасности. Но ако редом с разрива се намира „ангелската“ линия, бедата ще отмине човека.

Ако линията на ангела пазител се намира на дясната ръка, означава, че човекът е получил покровителство от висшите сили благодарение на личните си заслуги. Висшите сили са го наградили със силна защита или за някакви добри дела, или страдания в миналото.

Ако се намира на лявата ръка, то защитата на ангела пазител е дадена на човека по рождение и най-вероятно се предава по наследство.

Изобщо, притежателите на такава линия на ангела пазител са късметлии в живота. Те винаги се измъкват невредими от аварии и катастрофи, практически никога не изпитват материални трудности, здрави са и неприятностите ги отминават.

Линията на ангела пазител

Линия на ангела пазител

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви