Отдавна се говори за продължение на комедията с Еди Мърфи, превърнала се в един от най-успешните му хитове през 80-те. Ето че сега „Парамаунт“ обявиха официалната премиерна дата на „Пристигане в Америка 2“. Тя ще се състои на 7 август 2020 г.

Крейг Брюър, с когото Мърфи работи по „Dolemite Is My Name“, ще е режисьор на все още неозаглавеното продължение.

Прочутият комик ще видим отново в ролята на Аким – африкански принц, отказал се от отегчителен брак в своята държава и озовал се в „Куинс“, където под прикритие издирва жена със силен характер, която ще стане негова съпруга.

В продължението Аким научава шокиращата новина, че има свой отдавна изгубен син. Така той трябва отново да се завърне в Америка и да открие своя наследник, който ще е следващия владетел на Замунда.

Кеня Барис („Girls Trip“) е автор на последната версия на сценария, подготвян от Бари Блустейн и Дейвид Шефилд, които са сценаристи на оригиналния филм. Мърфи ще е и продуцент, заедно с Барис и Кевин Мишър.

Надяваме се скоро да разберем кога ще стартират снимките. Очаква се в продължението да се завърнат Арсенио Хол, който играеше най-довереният приятел на принца, Шари Хедли, която предизвика интереса на Акин, Джон Амос, който видяхме като нейния баща, и Джеймс Ърл Джоунс, който играеше краля на Замунда.

 

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви