Бойка Велкова

Бойка Велкова и Ивайло Захариев ще покажат в Бургас „Усещане за любов“ на 12 февруари. Представлението е първият за България музикално-сценичен спектакъл. Той е своеобразно обяснение в любов към европейските музика, танц, поезия, театър. Постановката включва едни от най-емблематичните творби на автори като Шекспир, Тенеси Уилямс, Реноар, Гогол, Петрарка, Робърт Бърнс, Микеланджело, Бокачо, Емили Дикинсън, Пикасо, Рилке, Верди, Лорка, Шопен и много други.

„Прочетох много стихове, изследвах любовта в различните ѝ варианти.

Всяко стихотворение или драматургичен текст има своя история. Аз съм избрала точно такива стихове, за да може да има повече театър. Картините пък много добре подпомагат и доразвиват историята и я правят неповторима. Когато си заобиколен от най-големите шедьоври в изкуствата, наистина е празник“ – разказва Бойка Велкова, която е и режисьор и автор на сценария на „Усещане за любов“. Част от изграждането на постановката са и Теодосий Спасов – автор на музиката и музикалната среда, Татяна Соколова – чието дело е хореографията и Яна Дворецка – създател на визуалната среда.

„Усещане за любов“ ще се случи на една специална и определено нестандартна сцена – Гранд Хотел и СПА Приморец.

Елегантната конферентна зала „Ахело“ ще се преобрази в пространство за изкуство, с минимална и размита граница актьори – публика. След края на представлението гостите на „Усещане за любов“ ще имат възможност да се срещнат с актьорите и да получат автограф, докато се наслаждават на чаша вино в лаунджа на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Входът за представлението е с куверт. Местата са ограничени.

За повече информация и резервации: 0877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви