На 2 август „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ ще взриви кината. Два от най-колоритните образи от изключително популярната и успешна поредица „Бързи и яростни“ – Люк Хобс и Декард Шоу – неохотно поемат опасна самостоятелна мисия, залогът за която е бъдещето на човечеството.

В ролите на лоялния агент на Американската служба за дипломатическа сигурност Хобс и на изпадналия в нелегалност бивш агент на британските елитни войски Шоу се завръщат световните екшън звезди Дуейн Джонсън-Скалата и Джейсън Стейтъм.

Силният антагонизъм, изразен във вербални нападки и физически сблъсъци между Хобс и Шоу, не стихва още от момента, в който двамата се изправиха един срещу друг в „Бързи и яростни 7“. Сега обаче те са принудени да работят в комбина, за да заловят и неутрализират единствения човек, по-лош от тях самите – кибернетично усъвършенствания анархист и терорист Брикстън (Идрис Елба). Надхитрявайки Хейти Шоу (Ванеса Кърби) – блестящ агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу, Брикстън заплашва да предизвика световен хаос, като разпространи опасна биологична зараза, която може да промени човечеството завинаги.

След осем филма, докарали световни приходи от близо 5 млрд. долара, с „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ обичаната от милиони фенове екшън поредица „Бързи и яростни“ бележи първия си самостоятелен филм и

отваря нова глава в историята, като отпраща действието по цялото земно кълбо – от Лос Анджелис до Лондон и от токсичния пущинак на Чернобил до екзотичната красота на Самоа.

Режисьор е Дейвид Лийч („Атомна блондинка“, „Дедпул 2“), по сценарий на Крис Морган („Бързи и яростни“). Продуценти са Нийл Х. Мориц и Хирам Гарсия.

avtora.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви