Малко повече от година, след като се превърна в магнит за тийнейджърите в киносалоните за „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“, Ник Джонас обяви, че ще се завърне и във втората част от поредицата.

Изпълнителят на Chains е поредното име от каста на първия филм, което е потвърдено и за продължението. Към момента всички главни актьори – Дуейн Джонсън-Скалата, КевинХарт, Джак Блек и Карън Гилън, също са заявили, че ще се върнат пред камерата на режисьора Джейк Касдан.

Подробностите около сюжета все още се пазят в тайна. Наскоро стана ясно, че Дани де Вито също ще се включи във второто заглавие от франчайза. Каква ще бъде ролята му, тепърва предстои да разберем.

Припомняме, че сюжетът на първата част от франчайза се завъртя около Спенсър – невротичен зубър, който по стечение на обстоятелствата попада в училищната стая за наказания заедно с трима свои съученици. По погрешка всички заедно се впускат в приключение в истинска джунгла, резултат от еволюиралата игра „Джуманджи“, където наред с чудовища като човекоядни хипопотами, трябва да се преборят и със собствените си страхове.

Монитор

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви