Живко Табаков

Бюджетът е лъжлива новина, нека не се поддаваме на нея. Това каза общинският съветник Живко Табаков по време на гласуването на Бюджет 2019 на Бургас.

“ Бюджетът задълбочава неравенството и лъжата. Сериозни опасения буди това, че продаваме отново материални активи. Отново ще теглим заем от 11 млн. лева. Случващото се не е много логично, случват се прекалено малко неща за такъв голям бюджет. Никъде не се споменава ремонт на разбитите малки улички в града, особено в Сарафово“, каза Табаков

Общинският съветник продължи с това, че близо 10 млн. лева са предвидени за реставрация на Дома на Нефтохимика, а толкова са били необходими за изграждане на цял плувен басейн.

„Създава се усещането, че уж администрацията е загрижена за всички хора в града. Харчим 345 хил. лева за украса, а за съставните селища 25 000 лева. В спортът също има неравенство, 130 000 лева с отделят за Черноморец, като не се знае изобщо за какво се дават тези средства. От високо се пада най-лошо“, каза още той

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Г-н Табаков, защо не се съберете отново 11 съветника(този път без патриоти/предатели) и не поискате заема да го гласуват гражданите на референдум, така както предвижда Законът за общинския дълг?

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви