Ядрената война в древността

В отчет на съвместен изследователски проект на специалисти от НАСА и френски учени, се твърди, че преди 25 000 години Земята е преживяла глобална ядрена война, довела до екологична катастрофа и изменение на условията за живот на нашата планета…

На Земята са открити над сто кратера с диаметър 2 – 3 километра, сред които два са особено големи: в Южна Америка (диаметър 40 км) и в Южна Африка (диаметър 120 км). Ако те са образувани през палеозойската ера (преди 350 млн. години), то от тях отдавна нищо не би останало, тъй като дебелината на горния слой на Земята се увеличава приблизително с 1 метър за 100 години. Това навява на мисълта, че ядреният удар е настъпил преди 25 – 35 хиляди години. Той е бил със сила над 500 000 тона тротилов еквивалент.

За сравнение, бомбардировката над Хирошима е със сила 20 000 тона. Вследствие на ядрените удари водата в Световния океан е приведена в движение и образувала нещо като гигантска фуния. В резултат се е ускорило и въртенето на Земята.

Тези факти потвърждават, че ядрена война е имало.

Огънят е бушувал „три дни и три нощи“ (както разказва „Кодексът Рио“ на маите) и довел до ядрен дъжд – местата, пощадени от бомбите, са опустошени от радиацията.

Друго страховито явление, предизвикано от радиацията, са изгарянията. Обяснението за тях е, че ударната вълна се разпространява не само по повърхността, но и във височина. Достигайки стратосферата, тя разрушава озоновия слой, защитаващ ни от пагубното ултравиолетово излъчване. Както е известно, ултравиолетът изгаря незащитените участъци по кожата. Ядрените взривове довеждат до значително понижаване на налягането и отравяне на газовия състав на атмосферата. Което, в крайна сметка, убива и оцелелите.

Свидетелства за свръхмощна ядрена катастрофа в древността според специалистите се съдържат в старинните предания и епоси на много народи. Ако се преведат и се изчистят от метафорите митовете на африканските пигмеи за „големия огън, спуснал се от небето“, се получава напълно достоверна хроника на взрива и неговите последствия – ядрената зима.

А в световноизвестното древноиндийско епическо сказание „Махабхарата“ подробно се разказва как се спасяват оцелелите от „допотопната“ ядрена война. Хората се крият от пагубния пламък под земята, изкопавайки първите в своята история бомбени скривалища.

Война на световете

Според някои хипотези ядрената катастрофа е следствие от война между расата на земляните – асури, и пришълците. Други твърдят, че асурите са воювали с боговете. Асурите се опитват да се спасят от гибел в подземните си градове, но пороите, земетресенията и пряката атака на враговете разрушават убежищата им и отново ги прогонват на повърхността на земята.

По-рано учените смятаха, че действащите в наше време „комини“, водещи от пещерите към повърхността на земята, са с естествен произход. В действителност те са направени с помощта на лазерно оръжие с цел климатизация на асурите, укриващи се в подземията. Тези „комини“ имат правилна цилиндрична форма, която не е свойствена за фуниите с естествен произход. Става ясно защо по цялата територия на планетата са прокопани тунели с дължина хиляди километри. Такива са открити в Алтай, Урал, Тяншан, Кавказ, в пустинята Сахар и Гоби, в Северна и Южна Америка.

Останалите в подземията постепенно губят зрението си. Потомците на асурите са с по-нисък ръст, достигащ този на джуджетата, за които съществуват множество легенди. Нисичките същества доживяват до наши дни. При това имат не само черна, но и бяла кожа (менехетите в Гвинея, народностите допа и хама, живеещи в Тибет, чийто ръст едва надвишава метър).

Близо до Стерлитамак (Башкирия) са разположени два пясъчни хълма, формирани от минерални вещества. Вероятно това са гробове на асури. Такива има пръснати по цялата Земя. Но някои асури доживяват до наши дни. В комисията по аномални явления през 70-те години на миналия век постъпват съобщения за срещи с гиганти с ръст колкото 40-етажна сграда. Стъпките на тези титани се съпровождат със силен тътен. А краката им потъват дълбоко в земята.

Едно от неминуемите последствия на ядрената война е мутацията на живите организми.

Радиоактивната мутагенеза пренастройва хромозомните вериги на човека, в резултат на което радикално се променя обликът му. Но коварството се състои в това, че под въздействие на радиацията хромозомните вериги променят обичайната си структура по различен начин. И нашите далечни предци не са избегнали тази участ.

Скоро след глобалния взрив човешкото общество представлява истински „лагер на мутанти“. Сред тях например има крилати хора и гиганти. Скелетите им и досега се откриват при разкопки. Появяват се и джуджета, чиито преки потомци са съвременните пигмеи в Африка и народностите допа и хама в Тибет. Някои от тези видове измират, тъй като не успяват да се адаптират към условията на заобикалящата ги среда. Други безжалостно са изтребени от съперниците, които се настаняват на тяхната територия.

Някои учени смятат, че древните хора са имали трето око – приблизително на нивото на веждите. А в наше време генетичната памет за този орган дарява човека с невероятно развита интуиция.

Оцелелите в подземията

Според геолози подземният живот е възможен. В земните недра има много повече вода, отколкото в целия Световен океан. За да е самодостатъчна подземната биосфера, там трябва да има растения, отделящи кислород и усвояващи въглеродния двуокис.

Оказва се, че процесът на фотосинтеза може да се осъществява и в пълна тъмнина. Достатъчно е само да се пропуска по земята слаб електрически ток с определена честота. На местата, където топлината излиза на повърхността, са открити термични форми на живот, които не се нуждаят от светлина.

Много плаващи същества от времената на асурската биосфера може би са намерили спасение именно под земята. Съобщенията за динозаври, появяващи се в океаните, моретата и езерата, свидетелстват за същества от подземията.

Според Ведите асурите са били огромни и силни. Но тяхната доверчивост и простодушие са ги погубили. С помощта на измама боговете побеждават асурите и ги прогонват под земята и на океанското дъно.

Пирамидите, пръснати по цялата планета (в Египет, Мексико, Тибет, Индия), свидетелстват, че културата на земляните е била единна и те не са имали основания да воюват помежду си. Тези, които Ведите наричат богове, са се появили от небето, от Космоса. А ядреният конфликт най-вероятно е бил космически.

И така, преди 25 хилядолетия нашата планета се е превърнала в гигантски Чернобил. И ние, съвременните хора, сме потомци на мутантите, появили се в резултат на тази катастрофа.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви