фън шуй

Според китайския календар, на 5.02.2019 година започва Годината на кафявата земна свиня. Характеристиката на свинята е, че тя е приятелски настроена, обичаща простите неща в живота. Когато настъпва новата китайска година винаги обръщаме внимание на това какви цветове ще ни донесат късмет, какви талисмани да носим, как да подредим дома си за повече благоденствие.

През 2019-а ще е хубаво да добавим неутрални релаксиращи цветове, естествени текстури, декорации, които създават усещане за топлота, уют,

средата, в която ще живеем трябва да бъде безопасна и функционална, която да радва Земната свиня.

Ето няколко насоки според фъншуй за интериора в дома или офиса.

Златни нюанси, сиви тонове, кафяви цветове, за декор на всекидневната.

фън шуй

Годината на Свинята носи богатство и късмет в правенето на пари на всички, които проявяват отговорност и са оптимистично настроени. Хората, родени в една от следните години: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, са родени под знака Свиня и също е важно да се възползват от положителните вибрации на знака си.

Новата китайска година е отлична за инвестиции, създаване на семейство, създаване на нови приятелства и контакти.

Ще се радваме на късмет във всички направления, ето защо е хубаво да се обградим с подходящ интериор, който допълнително да помогне за привличане на хубавите неща в живота ни.

фън шуйДруги цветове, освен бежово и кафяво, които е хубаво да добавим край нас са жълтите тонове, охра, сивите багри, зелените, розовите нюанси.

Късметлийските числа през тази година са 4, 6, 8. Използвайте ги в интериора, поставяйки толкова картини или снимки на стената, декорирайки меки възглавници с тази бройка, бамбук на късмета.

Знакът на Годината на земната свиня се свързва с женската енергия, комфорта, спокойствието, меките цветове на помещенията, естествени текстури.

фън шуй

Дървени мебели и аксесоари за декорация, водни елементи, стайни растения и земни цветове с докосване на женственост, декорации в златисто, тухлени стени или декорации, за привличане на късмета в дома или офиса.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

7 − two =