С пет нови попълнения започна зимната си подготовка „Черноморец”. На първото занятие за 2019 г. в групата бяха повикани и четирима юноши от школата.

Новите попълнения са вратарят Петко Пацов от „Несебър”, защитникът Иван Стоянов от „Созопол”, полузащитникът Даниел Стаматов от „Нефтохимик”, нападателят Радостин Неделчев от „Странджа Средец”, защитникът Димитър Тодоров, играл за последно в „Ботев” (Ихтиман). От юношите са привлечени вратарят Георги Чумпов, халфовете Христо Димов и Валентин Стоилов и крилото Антон Узунов, който вече има записани минути с мъжкия тим

Напусналите отбора са деветима. Това са вратарите Даниел Желев и Дамян Дамянов, защитниците Руси Грозев, Златко Ненов, Стефан Трайков, който както вече е известно стана старши треньор на „Академик Свищов”, Кемал Велиев, Димитър Попов и полузащитниците Иван Илиев, Живко Димов.

Преди първата тренировка, която се проведе на стадион „Черноморец”, бе отслужен молебен за здраве и късмет. Президентът на „Черноморец” Костадин Марков пожела на футболисти и ръководство много победи, но най-вече да нямат контузии

Ясна е и програмата за зимната подготовка на отбора преди старта на пролетния полусезон на Трета лига – Югоизток. Първата контрола е на 19-и януари с „Миньор Раднево” в Стралджа, на 23 януари с „Несебър” в Бургас, на 26 януари с „Карнобат”, на 30 януари с „Мържда” (Сърбия), на 2 февруари – „Ботев Гълъбово”, 9 февруари – „Черноморец Балчик” и на 16 февруари с „Поморие”.

Във временното класиране „Черноморец” заема пето място.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви