Приближени до британското кралско семейство заподозрели херцогинята на Съсекс Меган Маркъл в договаряне с нейната стилистка, съобщава Elle.

Според разпространената информация, съпругата на принц Хари още в самото начало на отношенията си с бъдещия си мъж се разбрала със своята стилистка и приятелка Джесика Мълроуни за това да подбира дрехите ѝ, обувки и аксесоари в контраст с гардероба на херцогинята на Кеймбридж – Кейт, омъжена за принц Уилям

Тази договорка по тяхно мнение се обяснява с факта, че отличавайки се от Кейт Мидълтън, известна със своята сдържаност и класически маниери, Маркъл постоянно шокирала бабата на своя мъж – британската кралица Елизабет II, а също и консервативната публика.

Изданието отбелязва, че стилистката на Меган – Джесика Мълроуни и стилистката на Кейт – Наташа Арчър вероятно са се разбрали за стила на своите клиентки да е близък като този, съществувал през 1980-1990 г. между принцеса Даяна и Сара Фъргюсън

Всъщност херцогините на Кеймбридж и Съсекс носят едни и същи марки, в частност Erdem, Alexander McQueen и Emilia Wickstead.

В това няма нищо учудващо – етикетът за избор на дрехи от членове на кралското семейство гласи да се избират британски марки, а всички тези са основани именно във Великобритания

Съвсем скоро експерти изчислиха и колко струват тоалетите на Меган Маркъл и сумата наистина изглежда впечатляваща. Още преди сватбата с принц Хари започна бурния интерес на обществото към някогашната звезда от сериала „Костюмари“.

Оказва се, че гардеробът на Маркъл е оценен на 400 хиляди британски лири. За разлика от нея Кейт Мидълтън излиза значително по-скромна, като тя е отделила сумата от 68 хиляди британски лири.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

5 × five =