След огромния успех на „Аквамен“, който явно ще се превърне в най-касовия хит на DC, сега на дневен ред е бъдещото на защитника на Готъм сити. Отдавна се говори за нов филм за Батман, подготвян от създателя на „Войната за планетата на маймуните“ Мат Рийвс. Той е и автор на сценария, който ще е нещо различно от всички добре познати версии.

През август миналата година Рийвс сподели, че това няма да е история за произхода на Батман, нито ще е адаптация по прочутия комикс на Франк Милър „Year One”. За момента си остава мистерия какъв точно ще е сюжетът на филма. Говори се, че в основата на сценария е мита за раздвоението между Батман и Брус Уейн, подобно на това между Джекил и Хайд

Все още не е ясно и дали Бен Афлек отново ще облече костюма на прочутия герой. Говори се, че Батман всъщност ще е доста по-млад и затова по-вероятно е да видим друг актьор в образа му.

Предполагаме, че скоро ще има повече яснота по въпроса. Все пак „Уорнър“ обявиха, че снимките на бъдещия хит ще стартират през ноември. Рийвс е готов със сценария, макар че по него може да се направят някои промени до началото на снимките

Междувременно тази година очакваме следващите големи хитове по комиксите на DC – „Шазам!“ и „Жокер“. През 2020 г. предстоят премиерите на „Жената чудо 1984“ и „Bird of Prey (and the Fantabulous Emancipation of Harley Quinn)“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

one × two =