По дирите на нацисти, опитващи се да налеят основите на Четвърти райх в Ню Йорк през 70-те, ще тръгне Ал Пачино в първата си главна роля на малкия екран.

Холивудският ас е в процес на преговори за присъединяване към сериала Hunt. Ако се стигне до споразумение, това ще е първото сериозно включване на Пачино в телевизионното кино. Той е печелил „Еми“ за участието си в Angels in America – лимитиран сериал от едва 7 епизода на HBO (2003) и телевизионния филм You Don’t Know Jack.

В Hunt звездата ще си партнира с младата кино надежда Логан Лърман,

когото по-паметливите любители на седмото изкуство помнят от „Предимствата да бъдеш аутсайдер“ и филмите под щампата на „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“. В сериала, който ще бъде излъчен в платформата на Amazon, 26-годишният актьор ще влезе в ролята на прясно прохождащ „ловец на нацисти“ под менторството на персонажа на Пачино. Сериалът ще проследи събитията, след като баба му е убита, което го изпраща именно в групата „преследвачи“ на Четвъртия райх.

Hunt е продуциран от компаниите Monkeypaw Productions и Sonar Entertainment, а сред кинодейците, които ще работят по телевизионното заглавие, е носителят на „Оскар“ за оригинален сценарий Джордан Пийл. Припомняме, че той привлече вниманието на Американската филмова академия с режисьорския си дебют „Бягай!“, който бе сред основните претенденти за голямата награда на церемонията миналата година.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви