Собствениците на ресторант „Neptun Winter Home“ в Пампорово са вдъхновени за неговото създаване от възможността да съчетаят богатството на морето и рибата, уловена във водите на местните реки Въча и Чая. Това се отразява не само в интериорния дизайн, но и в менюто. В него ще намерите разнообразни меса от български породи, отгледани в Родопите, както и ястия, приготвени от реномираната Black Angus.

Black Angus се отличава от масовите говежди породи със своята висока мраморираност (количеството междумускулна мазнина), крехкост и отличен вкус на месото. Поради силно изразената си мраморираност, месото Black Angus е изключително подходящо за приготвяне на стейкове, а също така е предпочитан деликатес от гастрономите. Мраморираността подобрява вкуса и крехкостта. Освен това определя дали месото остава сочно по време на готвене, дори и при по-високи температури. Ще разпознаете мраморираността по малките бели петна, които са разпръснати по цялото парче месо, наподобяващи мраморен модел. Това е естественият слой мазнина, който повишава цялостното качество на месото и прави всяка хапка удоволствие за сетивата.

Това заслужава специално внимание от всеки клиент! Убедени сме, че ще ви хареса. Щом не се притеснявате от съблазнителните имена на ястията, открили сте точното място!

Преди да се запознаете с качествата на храната, запомнете, че когато отидете на Пампорово, има чудесно място да опитате невероятно вкусни ястия под зоркото око на професионален готвач. Ресторант „Neptun Winter Home“ кани не само най-изисканите ценители на вкусната храна да участват в кулинарното приключение „Daily Roast“. Но то определено ще превърне в такива всеки, който посети ресторанта. Пред вас ще бъдат аранжирани и поднесени прясно изпечени меса от телешко, свинско и агнешко месо, придружени със свежи зеленчуци. Така че забавно преживяване с вкусната храна на ресторант „Neptun Winter Home“.

Свежите зеленчуци в менюто са от местни производители. Те са доставени директно в ресторанта.

Месото от отледаните в Родопите породи възбужда апетита и на най-претенциозните кулинарни маниаци! Агнешкото е от ферма, намираща се на 16 км от ресторанта. Отгледано е по начин, познат на местните от векове. То е сочно, крехко, ароматно, защото животните са хранени с билково сено по пасищата на Родопите. Телешкото е бутиково от еко ферма, както и от споменатата Black Angus. Ръчната обработка на месото, първичното му зреене гарантират сочността и ароматността му. Но това не е всичко. Прибавете свинско бонфиле, печено джоланче, свински ребърца, апетитни рецепти с патешко. Специалитетите от бели и червени меса не са фантазия тук!

Не е фантазия и възможността да участвате в приготвянето на обяда или вечерята под зоркия поглед на майстор готвача. Под секрет ще ви издадем, че кулинарното приключение „Daily Roast“ е прекрасна възможност да откраднете от рецептите за приготвянето на храната. Това е още една причина да не се колебаете за миг и да посетите ресторант „Neptun Winter Home“ в Пампорово!

И не забравяйте, че обектът разполага с луксозен микробус! При заявка на телефон 0877 32 65 65 ще бъдете транспортирани напълно безплатно от хотела или мястото, където сте отседнали, до ресторант „Neptun Winter Home“ – Пампорово!

Поканете и вашите приятели, за да стане още по-фантастично приключението ви в планината! Преди да потеглите на път, ви предлагаме снимки с подбрани моменти от зашеметяващия „Daily Roast“ в ресторант „Neptun Winter Home“. Разгледайте ги внимателно. Убедени сме, че след това без колебание ще изберете мястото за предстоящата ви почивка, парти или тийм билдинг!