Ден след началото на зимната подготовка, към състава на „Нефтохимик” се присъединиха трима нови футболисти. През втория дял на сезона в Трета лига зеления екип обличат Любомир Божинов, Георги Радев и Мартин Шейтанов.

Любимецът на феновете на „Нефтохимик” Любомир Божинов последно игра във втородивизионния „Поморие”. Халфът е един от футболистите, който с опита си ще помага в играта на младите момчета в отбора. Юношата на „Нефтохимик” има 8 изиграни сезона за родния си клуб, един за „Черноморец”, четири за „Поморие”, като за последно игра със зелената фланелка през сезон 2016/2017 в Първа лига.
Второто попълнение е защитникът Георги Радев, който е роден през 1994 г. През състезателната си кариера той е защитавал цветовете на „Царско село” във Втора лига и на „Добруджа” /Добрич/, от където идва.


Мъжкият тим подсилва и юношата на „Нефтохимик” Мартин Шейтанов /на снимката горе/. Младият вратар е роден през 1999 година и е син на бургаският специалист и бивша вратар Любомир Шейтанов. През изминалия сезон във Втора лига Мартин се подготвяше с представителния отбор на „зелените“, а през първия дял от шампионата тази година бе част от тима на „Поморие”.

Спортно-техническият щаб е в процес на преговори и с други играчи, с привличането на които се цели да се повиши още качеството на селекцията, за да бъде изпълнена целта пред отбора – връщане в професионалния футбол.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви