Боби Ваклинов, който освен като репортер в спряното вече предаване „Господари на ефира“, се изявява и като рапър, представя клипа към новата си песен „Оригами“. Текстът е дело на самия Боби, а музиката е на Mitko beats. За свежото видео към „Оригами“ пък е отговорен Павел Симеонов.

Клипът проследява по необичаен начин обичайните неща, които съпътстват една любовна история – скандалите, ревността, съмненията, проверката на телефони… Финалът, който всъщност е начало – историята в клипа върви отзад – напред, предлага трагична развръзка. Снимката на Ваклинов е зачеркната с две дебели червени черти заедно с тези на дузина мъже – Боби е жертва на неустоима, но свирепа серийна убийца!

Сингълът е първи за Боби от последната му песен „Сомнамбул“, която излезе в края на 2017 и очарова с присъствието на неотразимата Диляна Попова в клипа към нея. Раппортерът, както Ваклинов сам определя себе си, вече подготвя следващия си сингъл, който ще бъде съвместен проект с VenZy – ар енд би изпълнител #1 за миналата година.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви