Хората познават Дейвид Бекъм като 43-годишна бивша футболна звезда, съпруг на Виктория Бекъм и баща на четири деца.

Списание Love обаче ни представя Бекъм в крайно нетипична за всеки мъж, особено спортист. Там визията на Дейвид Бекъм е с татуровки и сенки за очи в цвят емералд!

Мнозина са шокирани от решението на списанието да ни поднесе тази изненада. Феновете в Instagram изглежда са въодушевени от идеята. Снимката събра над 32 000 за два дни, а секцията с коментарите е пълна с позитивни послания. „Повече грим за мъжете“, написа един от потребителите. „Дори не подозирах, че се нуждая от такава снимка, обичам те“, написа друг.

Нека добавим, че Дейвид винаги е бил бюти ентусиаст. Да не забравяме, че той е лидерът на метросексуалната революция. Неговата страст по грижата за външния вид вдъхнови мъжете да обръщат повече внимание на себе си.

„Хората винаги са знаели, че обичам да се грижа за косата и външността си. Но винаги има място за подобрение. Моята тайна е да крада продуктите на жена ми“, споделя Бекъм в интервю за сайта Into The Gloss.

Е, вече не му се налага да го прави, защото миналата година той стартира своята собствена линия козметични продукти House 99.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви