Мина една година, откакто актрисите показаха солидарност към движението Time’s Up, като си сложиха черни рокли на червения килим на Златните глобуси.

Дванадесет месеца по-късно, цветните рокли се завърнаха, но подкрепата на кампанията, която цели да сложи край на сексуалния тормоз на работното място, все още беше широко разпространен акцент.

Редица актриси носеха панделка или гривна с надпис „Time’s Up X 2“, скромна, но стилна и явна подкрепа на движението.

Проектирано от стилистката Ариан Филипс, която също така създаде брошките за Time’s Up 2018 г., тази година екипът се ангажира да „удвои броя на жените в ръководствата на пространствата, където те са недостатъчно представени“.

Някои звезди завързаха лентите около китката си, включително Сандра О, Амбър Хърд и Клеър Фой, докато други ги прикрепяха към клъчовете си като Оливия Колман, Ема Стоун, Ан Хатауей и Лора Дерн.

Джулиан Мур, Шарлиз Терон и Марти Ноксън заложиха на гривна, а Джесика Частейн обви лентата около ръката си, за да гарантира, че фотографите ще я заловят в кадър.

Досега фондът Time’s Up е помогнал на близо 4000 мъже и жени да се свържат с необходимите правни ресурси за борба с тормоза на работното място. Движението е родено след като Харви Уейстийн е обвинен от много жени в сексуално насилие и тормоз. Той отрича всички твърдения за изнасилване.

 

elle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви