Незправна ел. инсталация изпепели покрив на къща в Айтос. По неизвестни причини горя „Ауди“ с немска регистрация в Бургас, съобщиха от полицията.

Първият пожар е станал на 9.01. около 16.30 ч. В Районно управление – Айтос е получено съобщение за горяща необитаема къща, собственост на 37-годишен айтозлия, която се намира на ул. „Хисарска“. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и двама огнеборци.

Установено е, че пожарът възникнал от стара и технически неизправна ел. инсталация, като е изгоряла част от покривната конструкция и дървената дограма.

Днес около 00.35 ч. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил „Ауди А 6“, с немска регистрация, ползван от 41-годишен бургазлия. Колата е паркирана в района на бл. 47 в ж.к. „Братя Миладинови“.

Вследствие на инцидента изгоряла предната част и арматурното табло на лекия автомобил.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. От пожара са нанесени материални щети на паркирани в съседство два леки автомобила – Волво /спукани странични стъкла и обгаряне на боята/ и „Рено Меган Сценик“.

Причините за огъня, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви