Св. Валентин

На 14 февруари Гранд Хотел и СПА Приморец кани всички на една вълнуваща Let’s Get PRIM: Un Amore Grande вечер. Тя ще бъде празник на любовта – своеобразно пътешествие из кулинарията на Италия, представена чрез меню в четири степени. За романтичната обстановка грижа ще имат музикалните изпълнения на великолепната Велека Цанкова & бенд. Този автентичен жив концерт за отбран кръг публика и допълващите италиански изкушения обещават истинска наслада за всички сетива, прекрасна атмосфера и един повече от специален 14 февруари.

За тези, които искат истински да се потопят в магията на празника и да я удължат и задържат максимално, Гранд Хотел и СПА Приморец предлага специални празнични пакети. Те включват от една (на 14 февруари) до три нощувки и съответните закуски, както и използване на термалната зона в СПА център „6th Sense“. Допълнителен комплимент подарък за избралите да прекарат поне една вълшебна празнична нощ в Гранда на Бургас, е частичен ароматерапевтичен масаж за двама с полинезийско цветно масло.

Специалните поводи заслужават специални подаръци.

Подарете на себе си и любимия човек една незабравима вечер (или пък цели три) там, където традицията оживява – в Гранд Хотел и СПА Приморец. Заслужавате го.

Цена на куверт:  63.00 лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

14 − ten =