Арестуваха две висши ченгета
Арестуваха две висши ченгета

28-годишен криминално проявен бургазлия е задържан за кражби от служители от Първо Районно управление – Бургас, съобщиха от полицията. Мъжът чрез взломяване на входната врата проникнал в частен дом, разположен на ул. „Княз Борис І“, като откраднал две икони, три картини, цветна графика, медицински инструменти и два видеомагнетофони.

Откраднатите вещи са намерени и иззети. Констатирано е, че бургазлията извършил и кражба на осем алуминиеви джанти заедно с гумите на обща стойност 1 000 лв., осъществена на 23.12.м.г. от частен дом, разположен на бургаската улица „Резвая“.

Откраднатите джанти с гумите са намерени и иззети. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на 28-годишния бургазлия продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Служители от Първо Районно управление – Бургас пък установили извършителя на кражбата на златен синджир с тегло 128 гр. и сумата от 550 британски лири, собственост на 35-годишен мъж от Враца. Крадецът е 54-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Враца, който направил пълни самопризнания по случая и посочил местонахождението на част от откраднатите вещи. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви