Китайски хороскоп

Свинята е последният знак от цикъла на китайския зодиак, който включва 12 зодии. Годините на Свинята / или Глигана/ са 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031 т. н.

Предстоящата 2019-а година ще е под знака на кафявата Земна Свиня и се очертава като година на предизвикателства и промени.

Според китайския зодиак тя ще започне на 5 февруари 2019 и ще завърши на 24 януари 2020 година.

Според китайския зодиак, годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет. 2019 г. е идеалното време както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на прасето ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии.

Това се дължи на символа на прасето – то привлича към себе си успех във всички сфери на живота (именно затова се препоръчва в дома, офиса ви, магазина или заведението ви да има статуетка на прасе).

А ето какво трябва да знаем за самия знак на Свинята, прочетете в следващите редове.

Личността на Свинята

Те могат да са много упорити и истински инати. Но в името на мира могат да отстъпят от своя инат. Свинята обича да споделя това, което има с другите, но държи да поеме инициативата и да ѝ бъде отдадено значимото като инициатор на доброто дело. Представителите на този знак са чувствени натури, енергични, убедителни, много възприемчиви. Имайте предвид, че

Свинята вижда и помни всичко.

Характерно за Свинята е, че обича истината и ще се опита да погледне нещата от всичките им страни, за да бъде възможно най-обективна. Не обичат и не могат да лъжат, затова съжителството с тях е много трудно – те винаги казват това, което мислят, дори и с цената да обидят близките си. Винаги се опитват да намерят баланса в това, което трябва да направят за себе си и това, което трябва за другите. Но ако сте ги излъгали веднъж, те спират да зачитат мнението ви занапред.

Свинята е мъдър знак, умее да говори на различни теми и има много интереси.

Обмисля това, което възнамерява да каже. Може да се доверите на нейното знание, тъй като тя проверява внимателно фактите, обича да се информира и да следи за всеки детайл. Но поради своята отдаденост на истината, може да бъде много критична към останалите и дори да отблъсне потенциални приятели.

Щастливи символи за хората, родени в година на Свинята:
Числа, носещи късмет: 2, 5, 8
Цветове: жълто, сиво, кафяво, златно
Цветя: маргаритка
Елемент: вода
Сезон: есен
Камък: рубин
Неподходящи числа: 1, 3, 9
Неподходящи цветове: червено, синьо, зелено

Положителни характеристики: Любвеобилни, удовлетворени, сърдечни, с добър нрав, лоялни, честни, проявяват съчувствие, спокойни, отговорни.
Негативни характеристики: Наивни, лакоми, лениви, страхливи, крайно упорити, инати.
Мъжът роден в годината на Свинята – ако е роден през пролетта и лятото е богат. Родените през есента и зимата са безсребърници и любимци на жените. На 3, 9 и 20 г. ще се сблъска с големи трудности. Ако има петно на лявото рамо или дясната ръка обикновено има само дъщери. Ако има петно на лявата ръка или плешка преживява доста проблеми и всичките му желания се сбъдват в преклонна възраст.

Жената родена в годината на Свинята има спокоен и предвидим живот. Ако бракът ѝ е неуспешен ражда дъщери. Ако има щастлив брак ражда няколко момчета. Ако има родилно петно на лявото рамо може да създава семейство, с който знак си пожелае.

Свинята и парите

Този знак обича да живее охолно и да харчи пари. Но хубавото е, че може да си го позволи, защото има късмет с парите.

Свинята често печели от тото и лотарии и винаги успява да намери допълнителен източник на приходи, извън основния.

Помага на хора с финансови затруднения, но само с налични средства. Не са толкова щедри, че да посегнат на спестяванията си, за да помогнат на някого. Ако взимате пари назаем от някого, роден под знака на Свинята, имайте предвид, че извинения и забавяния с връщането им не минават. Ако се наложи да забавите връщането на парите, бъдете откровени с тях, не ги лъжете, ако не искате да ги загубите завинаги.

Критични години за представителите на този знак са 10, 19, 50, 60 и 70-тата от живота им.
Несъвместимости: Свинята няма несъвместимости, разбира се добре с всички останали знаци.

Какво очаква всички китайски зодии през годината на свинята

Плъх

2019-а ще е година на възможности и предизвикателства за Плъховете. Ще можете да поправите всички грешки, които сте допуснали през 2018-а. Това ще ви донесе успехи. Ще сте по-бавни във вземането на решения, но пък ще е за добро. Въпреки това умът ви ще е активен и щателно обмислящ вашите нови възможности.

Новата година ще е и годината, в която Плъховете ще създадат нова връзка или ще преустановят настоящата си. 2019-а е преломна в любовта за тях. Година на ново начало и в двата случая. Не се колебайте. Ако харесвате някого, отидете и му споделете. Шансовете ви ще са добри.

Тази година не е времето, в което да си мълчите.

В работата и бизнеса успехите няма да са особено забележителни. Дори е възможно да ви очакват трудни времена.

Бик

Бикът ще се радва на една прекрасна година. Това е годината на релакса и забавленията за представителите на тази китайска зодия.

Както в любовта, така и в работата ще сте благословени със стабилност.

Погрижете се добре за здравето и храненето си през 2019-а. Това ще е от огромно значение за в бъдеще.

Що се отнася до връзките, Биковете ще трябва да се постараят малко повече, за да заздравят връзките си въпреки стабилността. Новите проекти на работа ще държат вниманието ви непрекъснато, а съзнанието заето. Това ще ви донесе материални облаги. В личен план 2019-а година ще е идеална за Биковете, които искат да организират пътешествие с партньора си или да планират бременност.

Тигър

Родените под знака на Тигъра ще се радват на прекрасна година.

Ще се чувствате непобедими и готови да завладеете целия свят.

И не стига това, но и до каквото се докоснете през 2019-а ще се превръща в злато, тоест годината ще ви донесе материални успехи. Просто трябва да се концентрирате и да насочите енергията си в тази посока.

Годината на свинята ще е щастлива за Тигъра и в любовта. Свещи, романтични вечери, цветя, шоколад и много любов – така ще премине тази година за тях.

В професионален план годината няма да е особено успешна, ще е дори трескава, но пък няма да е невъзможно да овладеете трудните ситуации. Просто дръжте финансите си под око и се предпазвайте от безсмислени харчове.

Заек (Котка)

За Заека Годината на свинята ще е година на предизвикателства. Но с вашата силна воля и решителност ще сте способни да преодолеете всякакви препятствия. Не прекалявайте с тренировките в здравословен план. Това може да ви донесе известни проблеми. Предпазвайте се и не се претоварвайте. Избягвайте прекомерната консумация на червено месо и захар през тази година, защото има известен риск от развитие на някои заболявания, свързани с тях.

В любовен план 2019-а ще бъде не особено бурна.

Ще сте здраво стъпили на земята.

Не ви очакват сложни взаимоотношения. Комуникацията ще ви е необходима, ако искате да изведете връзката си на следващо ниво. Успехът в кариерата ви ще зависи до голяма степен от детайлите. Не игнорирайте малките неща на работа.

Дракон

За Дракона Годината на свинята ще е спокойна и мирна. Вие ще сте изпълнени с енергия и ентусиазъм. Използвайте ги за добри каузи и дела.

Брачните двойки ще се радват на връзки, изпълнени с щастие и любов.

Необвързаните Дракони ще продължат напред към срещи, предполагащи по-стабилни връзки в бъдеще.

Това е годината на креативна работа в професионален план. Финансовото ви състояние ще се стабилизира неочаквано. Релаксацията и медитацията ще ви помогнат да направите живота си по-щастлив и балансиран.

Змия

Змията ще се радва на спокойствие през 2019-а година. Почивката ще е важна. В любовта нещата ще са малко объркани. Може да се окажете с разбито сърце. Но не се отчайвайте. Вероятно е за добро.

Съберете мислите и силите си и продължете напред.

Годината на свинята крие рискове от разочарования и в професионален план, но това е част от живота. Научете се да ги приемате такива, каквито са и то с усмивка на лицето. Важното е, че ще се движите с темпото, което вие сами си диктувате, а не някой друг. Възползвайте се от това.

Кон

Родените под знака на Коня ще се чувстват много уверени през 2019-а. Няма да имате търпение да опитате нови неща в Годината на кафявата земна свиня. Тя ще е добър момент да започнете нови спортове и да се погрижите основно за здравето си.

Помнете, че трябва да отделяте достатъчно време за половинката си, семейството си и приятелите си. Това е единственият начин връзките ви да станат още по-силни.

Екипната работа и установяването на социални и работни контакти ще изиграе съществена роля в професионалния ви живот.

Работете върху положителните си черти и работата ви ще се увенчае с успех

някъде през зимата на следващата година.

Овца (Коза)

Овцата ще има интерактивна и комуникативна година. Ще подобрите здравословното си състояние и ще редуцирате стреса. Необвързаните Овци ще открият любовта, но също така бъдете подготвени и за кратки връзки и бързи раздели. Семейните Овци ще се радват на още по-стабилни връзки през Годината на свинята.

Работата ви ще се нуждае от още повече внимание от ваша страна.

Усилията ви ще бъдат възнаградени.

Очаквайте повишение на поста или заплатата. Има вероятност да сте объркани, заради няколко работни предложения, които ще получите. Мислете внимателно преди да решите да действате.

Маймуна

Маймуните ще са най-щастливите сред всички зодиакални знаци в Годината на свинята.

Ще имате свободата да правите каквото си поискате без притеснения и напрежение. Но ще трябва да си дадете тласък и увереност, за да постигнете поставените цели. Те няма да дойдат от само себе си. Здравословните храни трябва да са задължителна част от менюто ви през тази година.

Има вероятност за конфликти във връзките. Но ако сте обвързани, не се притеснявайте – и тази година връзката ви ще издържи.

Трябва да демонстрирате уменията си на работа. Нищо в тази година не може да ви повали на земята, ако имате доверие в самите себе си.

Петел

2019-а ще е година, в която Петелът не трябва да се отказва от онова, което прави. Тази година не е подходяща за започване на нова работа или нова връзка.

Опитайте се да запазите онова, което имате и да го държите под контрол.

Дори да започнете нещо ново, новите ви начинания няма да са особено дълготрайни.

Вътрешните ви сили и енергия ще са по-слаби, отколкото в предходните и предстоящите години. Не се отпускайте. Това е период, в който трябва да анализирате и организирате живота си в подготовка за идната 2020 година.

Куче

Годината на свинята ще е много динамична за Кучето в любовен и професионален план. Може дори да си намерите ново хоби. Превъзходните ви инстинкти ще ви помогнат да балансирате всички аспекти от живота си.

Любовта и страстта ще са видими с просто око за околните,

когато погледнат Кучето отстрани. Любовни афери и флиртове ще са често срещано изкушение за необвързаните Кучета през 2019-а.

Усилията ви на работа ще бъдат забелязани от ръководството и преките ви шефове без да се налага сами да изтъквате успехите си. Но ще трябва да овладеете по-добре нещата във финансов аспект, ако управлявате собствен бизнес.

Свиня

Годината на кафявата земна свиня ще бъде балансираща за родените под знака на Свинята.

Това е времето, в което ще е необходимо коригиране на предишни грешки и подготовка за бъдещето.

Погрижете се за здравето си с простички домашни средства. Те ще облекчат стреса.

Научете се да общувате качествено с партньора си. Това ще ви помогне да скрепите връзката си. Що се отнася до кариерата, научаването на нови умения е от огромно значение за вас през 2019-а.

Източник:  https://www.az-jenata.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви