New Line Cinema не са се отказали от идеята да поставят ново начало на своята популярна поредица „Кошмари на Елм Стрийт“. Според сценариста Дейвид Лесли Джонсън, работил по „Аквамен“ и предстоящия „Заклинанието 3“, студиото се опитва да върне на екрана култовия убиец Фреди Крюгер.

В свое скорошно интервю Джонсън признава, че ще има нов филм, макар че всичко е в много ранен етап. Той допълва, че основният приоритет на студиото е поредицата „Заклинанието“, но явно покрай успеха й, ще се опитат да припомнят друг хорър хит. По думите на сценариста „всички искат да видят Фреди отново“ и новият филм от поредицата „със сигурност ще се случи съвсем скоро“

Ще се радваме да видим ново начало на филмите за Фреди Крюгер, който си остава един от най-страховитите злодеи в киното. Успехът на един подобен филм ще зависи от това доколко е запазен духа от оригинала и дали той ще бъде поднесен подобаващо за съвременната публика.

Робърт Енглунд, прочул се с ролята на Фреди Крюгер още в първия филм от 1984 г., споделя, че би се радвал да види предисторията на култовия герой и как той се е превърнал в противния убиец. Енглунд има и друга интересна идея. „Бих избрал различни актьори да играят ролята на Фреди за всяка негова потенциална жертва, защото той живее само във въображението на своите бъдещи жертви“, казва актьорът

Звучи като интересна идея и се надяваме скоро отново да видим Крюгер на екрана. А това ще рече, че нова група тийнейджъри ще се превърнат в негови бъдещи жертви в сънищата си.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви