С девет нови участници разшири обхвата си артистичната мрежа на Община Бургас – „БулевАРТ“. Към арт пространството на града се присъединиха различни обекти, които ще обогатят още повече културната му програма. Сред имената има добре познати и любими на бургазлии места, но и нови обекти, чиято цел е да станат такива в най-скоро време – кафе „Ротонда“, ресторант „8 mamas“, бар „Таргет“, бистро „Мазето“ и др.

Новите обекти  ще допринесат за по-привлекателния градски облик и за по-пълноценното културно ежедневие на жителите и гостите на Бургас, а с наближаването на топлите месеци ще наситят артистичния дух на града с множество прояви на открито

С присъединяването на новите членове „БулевАРТ“ вече има 18 пълноправни обекта-участници, които, паралелно с развитието на основния си бизнес, инициират и провеждат различни културни и арт прояви. Сцени на открито, различни пърформанси, артистични срещи, представяне на художествени произведения, насърчаване на творческото начало сред младежите и децата под различна форма, са само част от инициативите, които ще организират новите участници.

Мрежата на сетивата „БулевАРТ“ е отворена за още участници, които искат да допринесат за обогатяване на културния живот в града и споделят общи ценности за поддържане и развитие на неговия уникален и артистичен дух. Освен възможността за реализация на идеите си, чрез участието си, те стават част от единна мрежа от съмишленици, обединени от общи ценности и визия

Чрез новия сайт на „БулевАРТ“ – http://site.boulevart.bg, членовете на мрежата вече могат сами да публикуват и популяризират своите предстоящи събития. Едновременно с това електронната страница дава поле за представяне на артисти от различни сфери, които биха желали да разширят възможностите си за изява на различни места.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

two + 8 =