Всеки може да се провали и да съсипе плановете си. Но е добре да осъзнаете грешката си, да разберете какво не сте направили като хората, да си научите урока и да влезете в 2019-та с гръм и трясък.

Да, може би не чувствате 2018 като пълен провал и това е страхотно. Честито, значи тази година наистина сте постигнали нещо! Но от друга страна със сигурност сте се провалили в нещичко и то без дори да го осъзнавате, а това прави годината ви поне малко съсипана.

Овен

За съжаление, все още живеете в миналото. Намираме се в 2018-та година, а не в 2008. Нещата се променят и не можете да ги спрете, колкото и да не харесвате новите неща и промените, трябва да свикнете, че това е част от кръговрата на живота.

Телец

Грешката ви е, че през 2018-та се фокусирахте главно върху лошите неща и сега ви се струва, че тя е била ужасна, но истината е, че имаше прекрасни моменти, които пропуснахте, гледайки негативното.

Близнаци

През 2018 работихте прекалено много и едва успяхте да намерите време за почивка. Не успяхте да откриете баланса между работа и личен живот и това определено се е отразило върху връзките ви с хората. Работата е важна, но трябва да осъзнаете, че не е най-важната.

Рак

Отказвате се прекалено лесно. Не искате да гледате на себе си като грешка или провал и по тази причина през 2018-та бягахте от трудните ситуации, решения, връзки и дори хобита, за които смятахте, че няма да намерите време. Съмнявахте се в себе и способностите си, а това не трябва да продължава през 2019.

Лъв

Тази година се опитвахте да откриете себе си. Хората около вас постигат големите си цели, а вие се чувствахте все още малки за големите си мечти. Няма нищо лошо в това да си объркан, но за определен период от време – след това започва да ви пречи.

Дева

Пуснали сте се по течението, което понякога може да бъде хубаво нещо. Но за съжаление сте прекалили и сте оставили 2018-та буквално да се изплъзне между пръстите ви, без да сте свършила нищо полезно за себе си или за хората, на които държите.

Везни

Тази година сте пропилели твърде много време за другите хора. Загърбвали сте себе си и своите задачи, за да помагате на други и сте пазили собствените си проблеми само за себе си. Грешката ви е в това, че не сте направили най-сетне себе си приоритет.

Скорпион

Все още вярвате силно на хорското мнение и е много важно да сте център на внимание и да получавате одобрение. Оглеждате се във всяко огледало, покрай което минавате и се притеснявате за външния си вид постоянно, защото търсите оценка от другите. През тази година най-важно е било да ви забележат.

Стрелец

През 2018-та обръщахте прекалено много внимание на чуждото мнение. Прекарахте цялата година в чудене какво мислят хората за вас, колко внимание ви отделят и да ги впечатлите повече, отколкото трябва. Правехте се на щастливи, когато не ви беше никак добре, а това може да бъде доста изморително.

Козирог

Тази година се държахте така, сякаш целият свят е срещу вас. Никога не предприехте нищо – когато приятелите излизаха без теб, когато тръпката ти започна да излиза с някой друг или шефът ти се ядоса. Вместо да се опитате да променяте ситуацията, обвинявахте себе си, мислехте, че не сте достатъчно добри и смятахте, че има световен заговор срещу вас.

Водолей

Тази година сте стъпили в един коловоз и не сте помръднали от него. Удобната ви работа, удобната връзка, удобното ви ежедневие – те са хубави, но може да не са най-добрите, но сте стояли зациклили в тях, защото ви е страх от промяната.

Риби

Прекарали си всеки възможен момент в чакане. Чакане на някой да ви пише, чакане да дойде уикенда, да се случи нещо интересно. Броили сте дните до отпуската, до края на работния ден… и така сте пропуснали да се насладите напълно на моментите, които са си заслужавали.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви