По традиция в края на годината общинската администрация поднесе баница с късмети. Честта пръв да разбере какъв е късметът му се падна на кмета Димитър Николов. Той изтегли любовта. Но не беше единствен.

Двама от заместниците му – Йорданка Ананиева и д-р Лорис Мануелян, също получиха любов. Тримата изтълкуваха късмета си като знак, че онова, което правят за хората, е с много любов и изказаха надежда да получат такава.

Зам.-кметът по финансовите въпроси Красимир Стойчев си изтегли „късмет“. Такъв ще му е нужен, предвид завишената рамка на бюджета за догодина, но при досегашните местни данъци и такси.

Успех ще споходи Руска Бояджиева и няма как, след като отново ще разполага с над 39 млн. лв. по оперативни програми. Инж. Чанка Коралска – зам.- кмет по строителството, най-много се зарадва на късмета си, който е „здраве“.

Най-новото попълнение в администрацията – баскетболистката Гергана Брънзова, изтегли наведнъж цели 3 късмета – два с приключения и един с просветление. Предвид новата програма, за която тя ще отговаря, просвещението ще й е нужно.

Работата и мързелът не бяха изтеглени от никой. Дали бяха на дъното на кошницата с късмети или въобще липсваха, така и не стана ясно.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

four × three =