Парти събитието този петък вечер не е далеч от Бургас. „Neptun Winter Home“ и Нощен клуб „Plan B“ днес откриват зимния сезон на Пампорово.

Взрив от емоции ще завладее двете заведения броени дни преди Коледно-новогодишните празници.

Тази вечер в сърцето на Пампорово любителите на изисканата храна и партита ще бъдат подвластни на най-позитивните емоции!

Не е късно да запазите места в най-посещаваните заведения за развлечение на планина през зимата – ресторант „Neptun Winter Home“ и Нощен клуб „Plan B“.

Специално към вас се обръща екипът на ресторант „Neptun Winter Home“ с покана да откриете заедно на 21.12. този романтичен сезон с българска музика на живо: „Очакваме ви с презентация на нашия „Sweet winter brunch“ и „Daily roast“ меса. Всичко това в присъствието на винена изба „Terra Tangra“. Заслужава си да направите резервация още сега. Направете го на info@neptun-winter.com или на тел.:+35987 732 6565.

И това не е всичко! След като се насладите на прекрасната вечеря, вашето парти може да продължи до сутринта в Нощен клуб „Plan B“.

С welcome dringe Нощен клуб „Plan B“ открива зимния сезон с невероятното въздушно акробатично шоу на Биляна и Йоли! Сетивата ви ще бъдат покорени от танци на пилон! Настроението ще бъде гарантирано на max с музикалното участие на Дани и Ники.

Нощен клуб „Plan B“ е подготвил страхотна селекция от световни хитове за откриване на зимния сезон! Специалното отношение към вас от екипа на „Plan B“ ще ви накара да се върнете отново тук!

Може да направите резервация директно на телефон: 087 945 0250 или ТУК

Поканете вашите приятели и любими хора да откриете заедно зимния сезон в ресторант „Neptun Winter Home“ и Нощен клуб „Plan B“. Резервирайте места още сега!

Не забравяйте, че „Neptun Winter Home“ осигурява и безплатен транспорт!