Никой не е пълно 6

За нея казват, че е новата Стоянка Мутафова. За него – драматургът на годината. Не, че някой ги е титуловал. Това е мнението на публиката, която вече е успяла да види първият моно спектакъл на актрисата Иванка Шекерова и на автора Елин Рахнев.

Легендата разказва, че идеята се родила край морето. В един залязващ летен ден в Лозенец, Иванка Шекерова се забавлява върху случка от живота си, когато на Елин Рахнев му хрумва идеята за нов моноспектакъл.

Така се ражда  „Никой не е пълно 6”.

„Хората по-скоро сме стигнали накъде до добър 4. На всеки му липсва по нещо, за да бъде отличен, но това е цветното и красивото в живота, размишлява Иванка. Пренасяме училището като аналог на живота. Ако в школото сме оценявани от учители, според Иванка,

в живота трябва да се потрудим да се самоанализираме, за да знаем къде вървим и къде сме стигнали сега.

На въпроса каква ученичка е била, вече порасналото момиче отговаря – Добър 4.39.

По комичен и едновременно с това драматичен начин се разказва историята на младата учителка от Копривщица Райна Апостолова–Побойникова.

Иванка Шекерова Героинята на Иванка Шекерова е родена във втората къща до първата пушка и е патриот до мозъка на костите си.

Отива в големия град да учи на родолюбие.  В срещите си с мъже „тя винаги води любовни битки и винаги ги печели, жена на честта, супер герой, за нея никой мъж не е пълно 6 и никога няма да бъде“, разказва актрисата в интервю. Цялата история е за трепетите на сърцето и за кипването на барута – запазени марки на българския модел.

Бургазлии ще могат да видят спектакъла на 21 декември в залата на конгресен център „Флора”,

ако успеят да се доберат до билети, защото залата събира само 90 души.  И това ще са тези, които са съгласни да излязат от там с болки от смях в корема.

Една жена и много мъже…

Те искаха ,тя не им даде…

Една жена с много мъже

Една жена и живота

Една жена и любовта

Една жена супер герой

Всичко това в „Никой не е пълно 6“ One woman show на Шекерова, по идея на Елин Рахнев.

Билети на касата на НХК.

Никой не е пълно 6

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви