Децата-артисти на Бургас

Пореден приказен спектакъл предстои тази  седмица в Националното училище за музикално и сценично изкуство «проф.Панчо Владигеров», който се осъществява в рамките на проект «Артистини».

В него  участие ще вземат  най-малките артисти на училището – децата  от 1 до 4 клас.

В това  вълшебно  време на годината талантливите музиканти, певци, балетисти  и артисти ще  подарят  на зрителите една музикална „Бяла приказка“. Децата ще бъдат тези, които ще я създадат и ще припомнят магията  на Коледа на всички, които все още вярват и на онези, които са забравили за нея.  Всеки ще може да открие тази магия в  красота на коледните песни, в искрените думи за благослов, в детската вяра за чудеса и сбъднати надежди.

За да се случи коледното вълшебство ще се погрижат децата от класовете по пиано с преподаватели Яна Райчева, Пенка Нейчева, Ирина Калпаклиева, Георги Спасов, Биляна Кинчева  и Албена Каварджикова, както и ученици от класа по акордеон с преподавател Елена Величкова. В празничната „Бяла приказка“ участие ще вземе  детски хор с ръководител Галя Русева и балетните класове с преподавател Недко Георгиев.

„Бяла приказка“, четвъртък, 13 декември от 18 часа, Концертна зала на НУМСИ „проф.Панчо Владигеров“, начало 18 часа, вход свободен.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви