1. Парка с цветен косъм

В някои комбинации има право да се появява все още, но миналата година до толкова наводни масовия пазар, че заема първо място в списъка ни с антитенденции. Особено в комбинация със сини скини дънки и черни обувки! Преди всичко се пази от неоновите нюанси на косместата част.

2. Кожен клин

Клиновете изглеждат старомодни и вулгарни. Особено в комбинация с високи ботуши или модели на ток! Ако все пак обичаш кожената материя, не се отказвай изцяло от нея. Избери по-различни модели панталони и заложи на нестандартни съчетания. Лакът е подходяща разновидност за сезона.

3. Тънък трикотаж

Общо взето много рядко отива на някого и супер бързо се амортизира. Миналата година по магазините бяха популярни трикотажните рокли, но тази по-добре забрави за тях.

4. Вталено палто

Никакъв ретро намек от 50-те и 60-те при връхното облекло! Моделите с подчертана талия, които се разкрояват надолу, остави за по-добри времена. Сега може да заложиш ан свободен или овърсайз модел, под който може да облечеш дори най-дебелия си пуловер!

5. Шапка с декорации

Ти сама може да видиш колко безнадеждно са остарели тези модели! И имаме предвид всякакви декорации – от камъни до кристали и бродерии!

6. Тънко изкуствено яке с каракул

Не бъркай кожусите от овча кожа с тези от изкуствена. Изкуственият велур, като правило, изглежда евтин, а освен това бързо се износва.

7. Раница от изкуствена кожа

А понякога и от естествена кожа… Говорим за модели, имитиращи иконични класики. Стой далече особено от цветните модели!Ако си загрижена за проблемите на околната среда или предпочиташ да не носиш естествена кожа, заложи на текстилните модели.
cosmopolitan.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

nine + nine =