„Свидетели на Йехова“ продължават да нарушават наредби на Община Бургас. Това алармира общинският съветник Георги Дракалиев, отправил питане до кмета Димитър Николов.

„Активистите не спазват и не се съобразяват с приетите наредби. От години техни рекламни щендсери са разположени до Операта, на входа на Морската градина, до болницата и на други места в града. Те нямат разрешение за извършване на подобна дейност и не заплащат за нея“, категоричен е съветникът.

За подобни действия се подава заявление и се заплаща определена такса, пояснява Дракалиев. Той подчертава, че това са рускоговорящи хора с неясен статут.

В питане до кмета, Дракалиев иска отговор колко наказателни постановления са издадени на „Свидетелите на Йехова“ през последните три години за подобни нарушения.

БНР

1 КОМЕНТАР

  1. Всичката Мара втасала, че ще се занимаваме с някакви свидетели сега, които по принцип на никого не пречат, освен че бодат очите на някои. Опит да се отклонява вниманието от въпросите, срещу които общинските съветници не смеят да се изправят…

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви