Един от най-добрите и известни български бойци Стоян Копривленски загуби реванша срещу Тижани Безтати на кикбокс галата GLORY 62 в Ротердам.

„Тази вечер загубих по точки. Няма оправдания. Не беше моята вечер. Понякога побеждаваш, понякога се учиш. Благодаря на всички Ви за подкрепата. С гордост ще продължавам да развявам българския флаг из целия свят!”, заяви от фейсбук страницата си бургаският боец.

Мароканецът този път бе по-добрият от двамата бойци и заслужено се наложи по точки с 30:27 в своя полза. Така той си отмъсти за загубата от българина преди година на GLORY 49

Двубоят бе доста по-различен от първата среща между двамата. Безтати видимо имаше предимство във всеки от трите рунда и бе по-агресивният от двамата бойци. Копривленски също имаше някои добри моменти, но това не бе достатъчно, за да стигне до победата.

Особено ключов бе вторият рунд, в който Безтати се възползва от моментно отпускане на българина и му нанесе няколко точни удара

Копривленски знаеше, че изостава в резултата и опита да бъде по-агресивен в последния трети рунд, но мароканецът игра много разумно и не му даде никакви шансове да обърне мача.

Това бе втора поредна победа за Безтати, който се приближава към титлата. Копривленски пък допуска втора загуба за тази година.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

fourteen − three =