Живко Табаков

 

По случай 8 декември общинският съветник и общински председател на „Движение България на гражданите“ Живко Табаков отправя своите пожелания към всички студенти.

„Скъпи студенти,

Днес е празникът, в който честваме знанието, светлината на младия ум, стремежът към прогрес и усъвършенстване. Вие, студенти, сте символ на новото и различното.

Вие сте нашата надежда за по-добро утре. Утре, заредено с вяра, добро и смислени дела.

Знаещите и можещите хора винаги са били двигателната сила на човешката цивилизация, затова попивайте колкото се може повече знания през годините в университета. Често ще се чувствате неразбрани, недооценени, но такива някога са били и най-великите умове на нашето общество. Не губете кураж, а опитвайте отново!

Вашите учители са Ваши приятели, а не врагове.

През живота си ще се сблъсквате с хиляди препятствия, но знайте, че най-силното оръжие във всички битки ще бъде знанието. Ползвайте го, за да градите и успявате!

Бъдете здрави и целеустремени! Уважавайте мъдростта на по-възрастните, помнете историята си и се гордейте с постигнатото от предците ни.

 Бъдете непримирими срещу безразличието, манипулацията и фалша.

Изказвайте на глас позицията си и участвайте активно в развитието на родния си град. Бургас има нужда от реализирани млади хора!

Весел празник!“

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви