„Пусни на три“ e заглавието на новата песен на бургаския рапър Danny L, който от близо две години е част от екипа на телевизия Канал 3.

На партито на телевизия Канал 3 се състоя и премиерата на първия по рода си рап клип, който с леко хумористична нотка представя Канал 3 в светлина, която зрителите не са виждали до този момент. Песента, както и самото видео към нея са идея на Danny L и колегата му Николай Стоянов – Big Nick.

За Ники песента е дебют, но в лентата той показва своите режисьорски умения. Освен тях двамата, в песента участва и друг техен колега – Таси Асенов.

Музиката е обработена от Калоян Станев – Stanx, сценаристи на видео продукцията са Мариана Торманова и Ники Стоянов, зад камерата стоят Христо Христов, Тодор Петров, Емил Пецов, както и самите Big Nick и Danny L, и станалият оператор на годината в Канал 3 – Георги Чобански.

В кадрите могат да се видят познати лица от екрана като Димитър Патарински, Илияна Беновска, Любо Огнянов и голяма част от репортерите на Канал 3. Премиерата на „Пусни на три“ се състоя на частното парти на медиата, а в интернет бе публикувано в навечерието на Никулден, с което Danny L поздравява Бургас с празника на града и колегата си Big Nick.

Danny L е доста продуктивен. Това лято друго негово парче се превърна в хит. То беше посветено на проверките на Валери Симеонов в дискотеките в Сл. бряг.

Канал 3

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви