Черната масичка за кафе не само като акцент в дома

0
65

Всяко помещение се нуждае от известна доза черно. Това е цвят, който има способността да обедини всички елементи от дизайна в едно цяло и да създаде акцент, какъвто с никоя друга багра не би могъл да се постигне. Като се има предвид количеството на бели и сиви нюанси, които интериорните дизайнери използват при обзавеждането на съвременни всекидневни, черното изглежда като абсолютно задължително. Един от най-лесните начини да включите този драматичен цвят и в своята всекидневна, без напълно да се ангажирате с него, е чрез масичката за кафе. Черната холна маса може да ви помогне да изградите модерен минималистичен шедьовър, да създадете атрактивен акцент или да обедините една еклектична смесица от жизнерадостни цветове.

Забележителен акцент

Повечето хора асоциират идеята за всекидневна, изградена предимно в черно, с мрачен и потискащ интериор. В действителност обаче определен цвят може да се усеща като доминиращ, без да завзема изцяло пространството. Черното е наситен цветови тон, така че е достатъчно да съчетаете масичката за кафе с няколко тъмни акцента, за да постигнете търсения ефект.

Богати цветове и еклектичен чар

Черното се съчетава отлично и с най-ярките и богати цветове от спектъра. Изключително дръзко и атрактивно е съчетанието на черна маса и червен килим. Комбинацията от черно и жълто или дори златисто също има много силен визуален ефект.

Класическата комбинация от черно и бяло

Интериорът, изграден в класическата комбинация от черно и бяло, осигурява безупречна база за добавянето на черна масичка за кафе. Това е един класически вариант, доказал многократно своята непреходност във времето и естетическите си качества.

Нетрадиционни геометрични форми

Ако сте привърженици на изчистените линии и ултрамодерната изтънченост, които минимализмът предлага, черната холна маса отново може да бъде страхотен избор. Заложете на модел със семпла, строго геометрична форма и гланцова повърхност.

Многообразие от възможности

Значителен плюс на черната маса е, че тя с лекота се вписва във всеки интериорен стил. По този начин независимо дали искате да обновите дизайна на всекидневната си или да преминете към друг стил на обзавеждане, тя винаги остава великолепен акцент с драматично очарование.
decoist.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here