СПА център „6th Sense“ откри празничния сезон с подаръци – всеки запазил първи процедура за конкретна дата в дните до Коледа печели

0
38
СПА

Коледен календар на Thalgo носи изненади на избралите да се поглезят в СПА център „6th Sense“ в Гранд Хотел и СПА Приморец. Всеки гост, запазил първи час за която и да е СПА процедура за конкретен ден в дните от 1 декември до Рождество Христово, печели съответстващия на датата продукт-изненада. Скрити зад прозорчетата на този бюти календар, са най-популярните предложения на световния бранд –

почистващи продукти/ ексфолианти, основна грижа за лицето, антиейдж грижа, продукти за  тяло, СПА ритуали.

Всеки от продуктите може да бъде ваш, ако сте първия гост на „6th Sense” за съответния ден – от 1 до 24 декември.

СПА календар

Thalgo е уникална грижа за здравето и красотата, вдъхновена от петте океана. Компанията е френска и е на пазара от над 50 години. От семеен бизнес се превръща във водеща марка, предпочитана от професионалните терапевти – в най-добрите балнеологии, СПА и бюти салони по света. Неин основател е фармацевтът André Bouclet. Интересите му към морския свят и терапевтичните ползи от него водят до основаването на първата Лаборатория по морска козметология (Marine Cosmetology laboratory) – Thalgo. Годината е 1964.

С времето, брандът става водещ в областта на СПА и таласотерапията.

Изследователите работят рамо до рамо с дерматолози, за да разкрият нови стратегии за клетъчна активация и подобрение състоянието на кожата, чрез различни иновативни активни съставки.

СПА център „6th Sense” е истински оазис в спокойната аристократична периферия на центъра на град Бургас, разположен в самото начало на Морската градина, на крачка от Черно море и плажа. Обхваща 3000 m² спа и уелнес зона с голям басейн, джакузи, сауна, финландска сауна, арома сауна, турска баня, парна баня, спа козметични услуги, фитнес (Lifefitness САЩ) със сертифицирани инструктори, индивидуални тренировки по бокс, групи или самостоятелни занятия по йога, водна гимнастика и акваспининг.

Предлаганите в СПА центъра процедури са над 160.

Гостите на „6th Sense” използват безплатен паркинг. Терапиите в СПА центъра са отличен начин, да зарадвате и поглезите себе си или чрез подаръчен ваучер свои близки или приятели с осъзната грижа – за здравето, красотата и отличен релакс.

Подаръците от коледният календар на Thalgo са реверанс към гостите на СПА център „6th Sense” и благодарност за оказаното доверие.

За повече информация и запазване час за терапия или тренировка:

+359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here