Едни от най-популярните и обичани гласове на Бургас и България ще направят празника незабравим за бургазлии по време на вечерния Никулденски концерт на площад „Тройката“. Той ще  започне в 17.30 часа, а водещи ще бъдат безспорните любимци на публиката – Тони Димитрова и Калин Сърменов.

Истинско музикално пиршество са подготвили диригентите Цанислав Пенков с камерния щрайх оркестър и Атанас Камиларов с бургаския духов оркестър

И какво е бургаски концерт без любимите бургаски песни и неповторимите „Фортисимо“ с ръководител Милена Добрева. А ръководителят на ансамбъл „Странджа“ Марио Егов е подготвил изненада, която едва ли друг път сте виждали. Хор „Родна песен“, балетна формация и тромпетен ансамбъл при НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“-Бургас ще направят празничната никулденска нощ още по-вълнуваща и незабравима.

На голямата сцена ще се качи и любимецът на публиката и звезда от хитовия телевизионен сериал „Скъпи наследници“ – Орлин Павлов. Атмосферата на празничния 6-ти декември ще продължат да нажежават музикантите от култовата банда „P.I.F.“, които ще изпълнят своите незабравими хитове

Коледната елха на Бургас ще грейне в 18.00 часа. По традиция светлините ще бъдат запалени от кмета на Община Бургас Димитър Николов и изявили се със своите успехи бургазлии през годината.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви